Semeru Setelah 5 tahun yang lalu

Malam semuanya. Yaampun udah lama banget ga nyentuh ini blog, padahal dulu mah ya rajin bikin catatan perjalanan kemanapun. Mau cerita sedikit nih, gue mulai menggunung lagi after 2 years vacum from this activity, it’s such as found my way again, yeeayyyy Semeru lagiiii image Met with them again We call them ranukumbolo   IMG_1251   Pendakian kali ini ga sampe summit soalnya over populated, bayangin aja yg naik ke semeru pada saat itu mencapai 3.500 orang, naiknya antri, akhirnya cuma sampe kalimati aja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s